Johan, Sebastiaan; BACH. ​​​​​​​
BACH. Architects is gespecialiseerd in commerciële woningbouw. Onze kracht ligt bij het creëren van kansen binnen het stedelijk domein. 
Wij staan voor een samenwerking op de lange termijn. We investeren in ons netwerk van ontwikkelaars, investeerders, gemeenten en adviseurs. Zij delen onze visie en willen een langdurige samenwerking met ons aangaan. Hierdoor halen we samen het hoogst haalbare uit ieder project. 
Wij geloven dat ons onderzoekend vermogen en ambitie voor creativiteit binnen de architectuur de fundering is voor onze probleemoplossende en waarde vermeerderende diensten. 
VISIE
Steden zijn vol, de vraag naar woningen is hoger dan ooit. Het onderzoeken van nieuwe woontypologieën, woonvormen en her-evaluatie van het bestaande woonprogramma is urgent. Thema’s als woonidentiteit, schaal en betaalbaarheid zijn relevante onderzoekskaders binnen ons bureau. 
Door middel van her-evalueren van bestaand vastgoed, investeren in transformatie en slimme inbreidingen kan het stedelijk domein een impuls ondervinden. Dit levert een veel spannendere en interessantere leefomgeving op. 
OVER ONS
BACH. Architects is opgericht in 2017. Beiden studeerden wij af aan de Academie van Bouwkunst in Tilburg. Tijdens onze studie werkten we bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus. In deze tijd ontstond de basis voor onze samenwerking tijdens de transformatie van een oude kantoorvilla aan de St. Josephstraat in Tilburg. Dit heeft geleid tot de oprichting van BACH. Architects. 
Door onze gezamenlijke passie voor creatieve ontwikkelingen, ‘hands on’ mentaliteit en onderzoekend vermogen, bleek dit een succes om voort te zetten!